Her er lenker til bøker, podcaster og videoer til alle våre følgere med tid til overs i påskeferien. God påske fra oss!

Lenker

Mark Steyn

Canadas ukronede talkshow konge. Om Sverige og om de påståtte objektive faktasjekkerne: Steyn Post #9

 

Mark Steyn & Douglas Murray

Her er Douglas Murray på besøk i Canada, og snakker litt om sin nyeste bok “The Strange Death of Europe”. Vel verdt å få med seg.

 

Tommy Robinson

Om voldtektsskandalene i England: Intervju med Stefan Molyneux

 

Jordan B. Peterson

Den kjente psykologiprofessoren om sin siste bok: Jordan B. Peterson on 12 Rules for Life

Årets mest sette debatt på Youtube: Jordan B. Peterson vs. Cathy Newman

 

Podcast:

Joe Rogan i samtale med Jordan B. Peterson: Joe Rogan Experience #1070 - Jordan Peterson

 

Sam Harris i samtale med Douglas Murray: Identity & Terror

 

Jonathan Haidt

Kjent amerikansk psykolog og forfatter. Her et utdrag om globalistenes blindsone.

 

Walid al-Kubaisi (på norsk)

Herland Report TV (HTV): Forfatter og fritenker, Walid al-Kubaisi snakker om den giftige, ødelagte og hat-pregede innvandringsdebatten som fører oss rett mot nasjonalt kaos.

 

Mark Steyn:

- Germany is falling apart (with Douglas Murray)

- The War on Free Speech

 

Tucker Carlsson om menn i Amerika (tre deler så langt av fem totalt)

- del 1 "What is Happening to Men?" Tucker and Jordan Peterson Debut New "Men in America" Series

- del 2 Why Are Men Dropping Out of the Workforce?

- del 3 America's Boy Crisis: Why the breakup of families is a disaster for all of us.

 

Filmer

Gratis filmer/serier (dokumentar) på YouTube:

 

Hjernevask (2010)

En fantastisk og seriøs serie av Harald Eia, hvor han utfordrer “ekspert”miljøet i Norge. Han er selv utdannet Sosiolog, og fokuserer på at mange forskere innen humanoira mener arv er uvesentlig.

 

The betrayed girls

En dokumentar fra 2017 om Rochdale-skandalen i England hvor små hvite jenter ble misbrukt av muslimske menn fra Pakistan og Bangladesh.

 

Banaz - a love story (Deeyah Khan)

En gripende film om ei jente som ble æresdrept av sin egen familie i England, og hvor hjelpeapparat og politi gjorde lite eller ingenting for å hjelpe.

 

Jihad-Hellige krigere (Deeyah Khan)

 

I møte med fienden (Deeyah Khan)

 

Dancing Boys of Afghanistan

En dokumentar som viser et utbredt fenomen i Afghanistan hvor unge gutter er leketøy for stammehøvdinger og rikfolk, og kler seg ut som unge jenter. De danser og utfører seksuelle tjenester.

 

Bøker

Det internasjonale gjennombruddet (Terje Tvedt)

“Tvedt makter å kaste et nytt lys over en rekke dagsaktuelle spørsmål som norske verdier, forholdet mellom islam og Vesten, norsk utenrikspolitikk og integreringspolitikk på en original, men likevel sammenhengende måte”.

e-bok

 

Vikeplikt for Høyre (Espen Goffeng)

Venstresidens trøblete møte med multikulturen. “Espen Goffeng har skrevet en god bok som er pedagogisk i sin tilnærming. Den er et klart, tydelig og prinsipielt klaps til en del av venstresidens unnfallenhet” (Kadra Yusuf).

Papirutgave

 

Farvel Norge (Jon Hustad)

“Den norske velferdsstaten står foran enorme utfordringer. Holder den nåværende veksten bare i helse- og omsorgsutgiftene frem, er staten konkurs i løpet av 20-30 år”.

e-bok

 

Bilden av Sverige (Katerina Janouch)

Hvordan det egentlig står til i Sverige for kvinner i dag, og om hvordan det føles å være haren i losen - den heksa pressen jager.

Papirutgave

 

Masseutfordringen (Tino Sanandaji)

"De fleste svensker har stor velvilje og toleranse for innvandrere, og ønsker at innvandringen skulle ha lykkes bedre. Sveriges eksperiment med storstilt innvandring fra tredje verden til en velferdsstat har vært unikt i omfang, men har på mange måter mislyktes."

Papirutgave

 

12 Rules for Life - An Antidote to Chaos (Jordan B. Peterson)

“Peterson’s bold interdisciplinary synthesis of psychology, science, politics and comparative religion is forming the template for the genuinely humanistic university of the future” (Camille Paglia).

e-book og papir

 

The Strange Death of Europe (Douglas Murray)

Murray beskriver hvorfor han mener Europa er i ferd med å grave sin egen grav på grunn av manglende vilje til å ta de islamistiske innvandrerne på alvor. Hvordan vi skjønnmaler det som skjer.

e-book og papir

 

Enemy Of the State (Tommy Robinson)

Tommy forteller om sin oppvekst i Luton, en by som nå har mindre enn 43% etniske engelskmenn. Han forteller om sin korte tid i oppstarten av EDL, og om politiet som forsøkte å få ham drept.

e-book og papir

 

No Go Zones (Raheem Kassam)

Forfatteren er selv farget, og har derfor hatt mulighet til å bevege seg i disse områdene på en helt annen måte enn det som har vært vanlig. Han skriver om farene disse parallellsamfunnene er for økonomi og det samfunnet vi er vant til.

e-book og papir

 

Roman/Fiction

 

Submission (Michel Houllebecq)

 Paris 20222 - France's new Islamic party sweeps to power. Islamic law comes into force. Women are veiled, polygamy is encouraged, and Francois is offered an irresistible academic advancement--on condition that he convert to Islam.

e-book og papir

 

The Camp of The Saints (Jean Raspail)

En dystopisk bok fra 1973 som beskriver hvordan migranter invaderer Europa og bruker vår medlidenhet som det sterkeste våpen mot oss selv. Forfatteren fikk skandaløs kritikk den gang. Document.no har den oversatt til norsk: De helliges leir og Tanum

e-book og papir

 

Digitale bøker og lydbøker

Amazon Kindle er e-bokformatet, og Audible er lydbok-utgaven. Kindle er et belyst elektronisk lesebrett med ca. en måneds batteritid, og like lesbart i sollys som en vanlig bok. Der er det plass til flere hundre bøker. Man trenger ikke lesebrettet til ca. 1200 kroner, men kan bruke gratis app for mobil/nettbrett eller program for PC/Mac.

 

For lydbok er også programvaren gratis. Audible har 30 dagers prøveabonnement hvor du kan laste ned 1 bok gratis. Det lønner seg å registrere konto hos den engelske www.audible.co.uk siden de koster rundt 80 kroner i måneden, mot ca 40 kroner mer hos den amerikanske .com

 

Det er veldig behagelig med lydbok på kollektivt eller i bil.